2013-03-29 08:50:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma jól indul a napja

Napi horoszkóp március 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Gyengéd érzelmeket táplál az egyik közeli ismerőse iránt. Talán maga is megijed tőle, főleg, ha amúgy már elkötelezte magát valaki felé. Ne féljen: ez csak a tavasz igézete. Nem kell komolyan venni, de megtagadni sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A spiritualitás nem azonos a különféle kóklerek, spiritiszták, egzotikus gyógyítók ígérgetéseivel. A jóslat, csak javaslat: önnek kell kihámoznia belőle a jövőt. És mindig van enyhítésre mód. A tizenkettedik jótündér segít, mint a mesében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem érdemes tovább rágódnia a múlton. Engedje el a sebeket. Minél sebesebben tesz így, annál hamarabb nyílik új virág a szívében. Valaki már nagyon közel van önhöz, ha a szeme nem lenne homályos a könnyektől, már látná.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagyon jól indul a napja, már az ünnepek közelségét érzi. Igaz, a nagypénteki bűnbánatosság is utoléri, de van is rá módja, hogy könnyítsen a lelkén. Márpedig, amit ma megtehet, ne hagyja holnapra! Most százszorosan igaz a mondás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Megsértődik, mert egy közeli ismerőse, úgy érzi, hogy méltatlanul bánt önnel. Szerencsére ön nem haragtartó, és a kibékülés mindig különleges élményt is jelent egyben. Ez most is így van. Adjon rá alkalmat, hogy keressék a kegyét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sikerült megint olyan célt kitűzni maga elé, ami csak igen nehezen elérhető a jelenlegi helyzetében. Pedig keményen dolgozik, hogy megállja a helyét, és mégis folytonos elmaradásban van. Módosítson az elvárásain!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Új időszak kezdődik az életében. Az ünnep, a nagypénteki böjt is alkalmat teremt önnek arra, hogy elmerengjen azon, mit és hogyan szeretne másképpen tenni. Egy kisebb áldozatot is kell hoznia ma, hogy ez megtörténjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Maga sem gondolta volna, hogy ilyen jól kezdődhet a napja. Meglepődik, és a meglepetés ereje szerencsére az egész nap folyamán kitart. Amibe ma belekezd, az nagy valószínűséggel sikeres lehet. Használja ki a jó csillagait!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerelem, a barátság és a szeretet ma első helyre kerülhetnek az életében. A munkája most egy kicsit háttérbe szorulhat. Ön amúgy sem hajlamos elfeledkezni a kötelezettségeiről, de a robot az nem ugyanaz. Lazítson!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy ismerőse kezd másként viselkedni önnel szemben. A viszonyuk változik, és önt ez egy kissé zavarba ejti, mert kezdi elveszíteni az irányítást. Pedig most éppen azt kellene megtanulnia, hogy hagyja magát sodortatni az árra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma az elfogadás és a megbocsátás lehet az elsődleges az életében. Remélheti, hogy ez ma végre önnek is sikerülni fog. Persze minél nagyobb egóval rendelkezik ez annál nehezebben mehet. A szerényeknek, és a szelídeknek könnyebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Képtelen arra, hogy haragot tartson, de belül még ezer éves bánatokat is őriz. Mindez azonban nem kerül a felszínre, csak csöndben rágódik miatta. Ez az önemésztés azonban előbb-utóbb betegséghez vezethet. Egyszer ön is beolvashat.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: